Thursday, May 22, 2014

Multivitamin terbaik untuk kanak-kanak!

Bukan senang nak tunggu PROMOSI MEALSHAKES ini. MEALSHAKES adalah salah satu produk yang mendapat sambutan hangat, promosi setahun sekali yang memang dirindui, memang ditunggu-tunggu oleh ibu-ibu dan semua orang.

Multivitamin dalam bentuk minuman ni rasanya sedap, berperisa Vanilla. Rasa lemak-lemak manis yang sedap & berkhasiat! Apa kesannya kepada anak saya?

  1. Selera Makan - Selera makan memang bertambah-tambah. Senang je nak diajak makan..Kadang-kadang tu sampai menangis bila lambat suap makan. HEHEHE
  2. Berat Badan - Bila berselera makan, confirmlah berat badan anak bertambah. Tapi bukan bertambah yang tak sihat, bertambah yang sihat la... Sedap dipeluk & digomol. Berat seimbang. Bukan di paras-paras hidung kata orang.. Lega!
  3. Sembelit - Alhamdulillah sejak amalkan MEALSHAKES kepada kedua-dua anak saya, diorang tak pernah kene sembelit, masalah cirit-birit boleh kata tak ada jugak. Just nice!
  4. Kulit - So far kalau terkena rashes, akan cepat sembuh.. Suka sangat!
Apa lagi impian seorang emak pada anak-anaknya yang sedang membesar selain melihat mereka sihat, aktif dan ceria. Betul tak?

Sebagai pengedar & pengguna, MEALSHAKES adalah fully RECOMMENDED untuk semua ibu-ibu yang ada anak kecil. To support them. Insyaallah.

Untuk tempahan & pertanyaan,
NANA
016.692.8086

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah