Wednesday, June 25, 2014

Breastfeeding semasa berpuasa?

Breastfeeding adalah 1 fasa yang sangat mencabar bagi seorang ibu. Lagi-lagi yang bekerja.. Harus mengikut jadual mengepam, mengambil makanan berkhasiat, berpantang dan sebagainya. Bagaimana nak kekalkan kuantiti susu badan semasa berpuasa? Sedangkan si ibu berpuasa, tetapi tetap harus membekalkan susu untuk bayi.

Selain mengambil supplement sebagai pelengkap nutrisi si ibu dan juga milkbooster, jom kita baca tips di bawah, :)



1. Penting mengambil makanan yg cukup & seimbang samada pada waktu sahur @ berbuka. Anda perlu sacrifice selera ye..makan jangan pilih yang sedap manis je..kena pastikan zat cukup ikut piramid makanan. Jalan pintas menyediakan nutrisi lengkap? Set 3M ;-)

2. Banyakkan minum soya & susu kerana protein dan lemak adalah komponen utama untuk hasilkan susu. Boleh baca entri bagaimana makanan bertukar kepada susu.


3. Bersahur pada lewat waktu - sunnah..jangan sahur tengah malam ye


4. Lebih kerap mengepam & menyusui bayi - ni wajib ikut rutin ketika tak berpuasa sebab rules demand & supply kunci utama menambah susu badan.


5. Sediakan stok lebih awal sekurang-kurangnya 2 minggu sebelum puasa. Supaya anda tak stress bila lihat stok EBM..hehe..stress akan ganggu penghasilan susu


6. Banyakkan minum air, sekurang-kurangkan 3 liter ketika berbuka & bersahur. Kita perlukan air untuk kekal bertenaga..saya ambil Performance Drink Shaklee untuk bantu elak terhidrat dan terus bertenaga di siang hari.


7. Banyakkan pengambilan protein (boleh menambahkan susu badan) - Protein lengkap dan berkesan - ESP atau gabungan ikan / daging dengan kekacangan / sayuran.
8. Pengambilan susu, kurma dan jus kurma mampu memberikan tenaga ketika berpuasa. Makanan ini rendah index glisemik. Sama seperti ESP. Ianya lambat di urai lalu berada lama di dalam perut. Menstabilkan paras gula dalam darah untuk tempoh panjang - kekal bertenaga.


9. Makanan popular untuk tambah susu ialah soya, longan kering, barli, kucai, pegaga, pucuk betik, jantung pisang & halba dan set menyusu Shaklee set 3M.
10. Sepanjang malam ketika boleh makan - susukan bayi sebanyak mungkin kerana ia mampu untuk mengurangkan permintaannya terhadap susu ibu di siang hari. Tapi pastikan bayi mendapat hind milk ye.


11. Jika perlu ambillah vitamin & makanan tambahan untuk mendapatkan tenaga sepanjang berpuasa. Jika berkemampuan, ianya adalah pelaburan yang sangat berbaloi


12. Elakkan minum ais kerana ia boleh mengurangkan lagi produksi susu anda


13. Setiap kali sahur, makan 7 biji kurma. Untuk setiap biji yang dimakan, jangan lupa selawat ke atas Nabi saw & niat dlm hati untuk kekalkan penghasilan susu


14. Makan makanan yang lambat hadam ketika bersahur dapat mengelakkan cepat lapar (oat, buah berserat)


15. Jangan terlalu penat atau beremosi sehingga menganggu penghasilan susu badan anda - set Mighty 3 Gems boleh membantu


16. Banyakkan berdoa dipermudahkan urusan


17. Perbaharui niat untuk menyusui anak kerana Allah taala


18. Apabila telah hampir waktu imsak, bacalah ayat Al-Khauthar dan minumlah seteguk air kosong sambil berdoa agar dikurangkan dahaga sepanjang waktu berpuasa


INGINKAN CADANGAN & CONSULTATION SUPPLEMENT PENYUSUAN?
NANA
016.692.8086


KREDIT : FREE VITAMIN
Read More

Tuesday, June 24, 2014

Hati yang sering diabaikan!

Hati adalah organ terbesar dalam tubuh manusia yang dikenali sebagai ‘pusat industri pemprosesan’. Hati adalah organ unik yang mampu membina dirinya sendiri. Oleh itu organ hati boleh didermakan sebahagiannya, kerana ia mampu memperbaiki dan membina organnya semula.
Antara fungsi hati adalah:
  • Merembeskan cecair hempedu untuk pencernaan lemak
  • Bertindak sebagai ‘penapis’ dan ejen detoksifikasi.
  • Mengawal paras gula dalam darah.
  • Penting untuk metabolisma lemak.
hati manusia
Namun begitu, dalam keadaan dunia hari ini yang penuh dengan pencemaran, hati kita terpaksa ‘kerja lebih masa’.

Bukan saja ia terpaksa melaksanakan tugas-tugas ‘wajib’ bagi hati, malah memerlukan lebih masa untuk membaikpulih dirinya sendiri.

Oleh itu hati kita memerlukan bantuan untuk membersihkan dirinya (detox hati) sekaligus menjadikan fungsi hati lebih berkesan.
DTX COMPLEX SHAKLEE
Shaklee DTX Complex mengandungi bahan-bahan terbaik untuk menjaga kesihatan hati.
Ekstrak bijj benih pokok susu tisel (milk thistle seed) - melindungi hati daripada toksin, termasuk bahan kimia, dadah, ubatan dan bahan kimia; merawat masalah hati, mencegah batu karang serta membantu dalam masalah kulit.

Artichoke – membina semula sel hati dan merangsang pengaliran hempedu

Dandelion – merendahkan paras gula dalam darah, membantu fungsi hati, membantu dalam masalah sembelit

Kunyit – mengandungi curcumin yakni sejenis antioksidan dan mengurangkan kesakitan & keradangan

Reishi mushroom (Ling Zhi) - membina imuniti, mengurangkan kelesuan, mengurangkan masalah resdung

Schizandra – merangsang sintesis protein, memperlahankan pembentukan toksin
DTX Complex mempunyai formulasi yang dipatenkan. Hanya yang terbaik dari Shaklee. Dapatkan DTX hari ini untuk membantu hati anda menjalankan fungsi terbaik!

PERTANYAAN LANJUT?
NANA | 016.692.8086

CREDIT : VITAMIN SEMULAJADI

Read More

Monday, June 23, 2014

Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate : PENCUCI PALING SEMULAJADI & SELAMAT!



Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang  terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.
Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah
  • Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan
  • Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah
  • Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan
Sesuai untuk sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah:
  • Dinding
  • Permukaan dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Periuk, besen, pinggan dan mangkuk
  • Tingkap dan cermin
  • Perkakas
  • Benda-benda diperbuat daripada kayu
  • Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)
Tahukah Anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Cara penggunaan untuk kesan lebih memuaskan
Dapur, perkakas dapur, perabot, benda-benda yang diperbuat daripada kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
Campurkan ¼ sudu teh dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
Periuk, besen dan pinggan mangkuk
Campurkan ½ sudu teh dengan 1 gelen air
Tingkap dan cermin
Campurkan 1-2 titik dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
Lantai
Campurkan 1 sudu teh dengan 1 gelen air
Kain benang biri-biri, nilon dan fabrik berkualiti tinggi
Campurkan ½ sudu teh dengan sebesen air suam

Perbezaan Shaklee
Selamat
  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin
Berkesan
  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
Mesra Alam
  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan


    PERTANYAAN LANJUT & TEMPAHAN,
    NANA
    016.692.8086 
Read More

VITAMIN E - KEBAIKAN DAN KESAN KEKURANGAN


KEBAIKAN VITAMIN E

1. Salah satu antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. 
2. Ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu, dan sangat berguna dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada. 
3. Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.
4. Mengurangkan parut yang diakibatkan oleh sesetengah kecederaan.
5. Mengurangkan tekanan darah.
6. Membantu dalam pencegahan penyakit katarak.
7. Meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan. 
8. Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki. 
9. Ia juga mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan di masa yang sama menguatkan dinding kapilari. 
10. Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
11. Membantu mencegah anemia dan "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.
Satu kajian yang dijalankan oleh National Cancer Institute pada tahun 1998 mendapati bahawa pengambilan vitamin E dalam jangka masa panjang dapat mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok. Lain-lain kajian megesyorkan bahawa vitamin ini dapat memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer. Sepanjang ini diketahui bahawa vitamin E telah menunjukkan kesan pencegahan kepada lebih kurang 80 jenis penyakit.

SUMBER
Vitamin E is didapati daripada sumber makanan berikut: minyak sayuran, sayuran berdaun hijau gelap, kacang, biji-bijian , dan semua bijirin. Vitamin E juga boleh didapati daripada beras perang, makanan daripada jagung, telur, rumpai laut, hati yang dikeringkan, susu, oat, daging organ , kacang soya, ubi kentang, selada air, dan gandum.

SIMPTOM KEKURANGAN
Kekurangan vitamin E boleh menyebabkan :
- Mudah radang dan odema ( pengumpulan air dalam tisu), pada bayi.
- Penuaan kulit sebelum masa.
- Rambut gugur
- Anemia.

KENAPA MESTI PILIH VITAMIN E SHAKLEE?
Sebiji kapsul Vitamin E Shaklee mengandungi 400IU Vitamin E yang cukup untuk membekalkan keperluan vitamin E harian anda.
Satu kapsul gel lembut membekalkan:
400 IU vitamin E dari sumber semulajadi.
10 mcg selenium sebagai pelengkap bagi menyempurnakan aktiviti vitamin E.
Pertanyaan lanjut?
NANA
016.692.8086

CREDIT TO : AISHAH RAHIM
Read More

Friday, June 13, 2014

Anda menderita Slipped Disc?

Apakah Itu Slipped Disc Dan Bagaimana Mengurangkan Risikonya?

Pernahkan anda merasa sakit belakang yang melampau? Menurut kajian 80% orang dewasa pernah mengalami sakit belakang sekurang-kurangnya sekali seumur hidup. Kebanyakan nya disebabkan oleh aktiviti harian yang lazim dilakukan tetapi dengan cara yang salah.  Kesakitan yang melampau menyebabkan anggota badan menjadi kebas, pergerakan terbatas, otot kaki menjadi kejang dan ketika itu tiada apa yang boleh dibuat untuk menghilangkan kesakitan.

Sebelum itu,mari  kita mengenal struktur tulang belakang kita. Tulang belakang manusia terdapat ‘jelly-like structure’ yang dipanggil ‘Disc’. Disc ini berfungsi sebagai kusyen pad atau pelindung diantara tulang-tulang pada tulang belakang. Disc ini stabil kerana terdapat ligament yang tebal disekeliling tulang belakang.

Herniated_Disc-1 
Keadaan Disc yang terbonjol

Slipped Disc adalah satu istilah yang digunakan dalam dunia perubatan terhadap kecederaan yang biasa berlaku terhadap tulang belakang. Secara ringkasnya ‘Slipped Disc’ bermaksud disc pada tulang belakang  terbonjol atau tergelongsor keluar sehingga menekan urat saraf pada saraf tunjang. Selain ‘slipped disc’, gejala ini juga dipanggil ‘Herniated Disc’, Ruptured Disc’ atau PID (Prolapsed Intervetebral Disc).
Heniated
Pelbagai Masalah Berkaitan Disc

Punca Berlaku Slipped Disc
Proses penuaan antara punca berlakunya Slipped Disc di mana ligament yang memegang disc itu menjadi lemah dan sekiranya terdapat tekanan atau tergeliat sedikit pun, ia mampu menyebabkan gel disc itu pecah.
sd1

Namun begitu, aktiviti harian yang dilakukan dengan cara yang salah juga mampu menyumbang kepada risiko slipped disc antaranya:
1. Membongkok terlalu lama
2. Mengangkat beban yang terlalu berat
3. cara mengangkat beban yang salah
4. duduk atau baring dalam posture badan yang salah
5. Kecederaan ketika bersukan (cth: mengangkat berat di gym)

Tanda-tanda  Slipped Disc
disc 1 
Radang Bahagian Bawah Belakang

-  Sakit yang melampau dan tiba-tiba. Biasanya berlaku di bahagian bawah belakang dan juga boleh berlaku di bahu serta tengkuk.
- Sakit di bahagian bawah belakang boleh menyebabkan sakit menyucuk-nyucuk di bahagian kaki dan tapak kaki. Sekiranya tidak dirawat, penyakit ini boleh melarat dan menyebabkan lumpuh.


Cara Mencegah
Konsumsi-Herbal-Alami-dapat-Menambah-Berat-Badan
  1. Mengaja berat badan ideal. berat badan yang berlebihan member bebanan yang lebih kepada tulang belakang
  2.  Berhenti merokok. Nikotin dalam rokok adalah toksik kepada disc. Ia menghalang disc mengekalkan sifat elastiknya kerana toksik menghalang penyerapan nutrient
  3. Amalkan Posture badan yang betul.
lifting
postures-1
sittingposture-1


Kaedah Rawatan
1. Rawatah Thermal – bertujuan untuk mengurangkan sakit
images
2. Steroid – suntikan steroid dapat menguankan oto belakang dan mengurangkan kesakitan untuk kesakitan biasa
exercise for backpain
3.Fisioterapi –  Kaedah senaman yang dijalankan bersama pakar untuk menguatkan otot temasuklah menggunakan tuala panas pada bahagian yang sakit.

ep

4. Pembedahan – Langkah terakhir di mana disc yang terkeluar akan dikikis.Untuk kes yang serius,Kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang

Namun begitu, gejala Slipped Disc mampu berulang.
Jadi  jika anda sedang mencari beberapa alternatif makanan tambahan, dan bukan hanya bergantung kepada ubat-ubatan, cuba di bawah gabungan. Ia mungkin membantu anda pulih, dan perkara yang terbaik adalah, Shaklee merupakan produk semulajadi dan selamat. Tidak syak lagi!
sakit slip disc

Untuk mengatasi masalah ini, anda boleh mencuba Set Sendi Shaklee atay Vivix yang terbukti selamat dan InsyaAllah Berkesan.

ADVANCE JOINT HEALTH  TABLET
- memelihara ligament (tisu penyambung) yang sihat.
- menyokong keselesaan sendi
-meningkatkan kesan kusyen
OSTEMATRIX
- Sumber kalsium di mana penting untuk kesihatan tulang,otot dan ligament
- Magnesium membantu penyerapan kalsium dan membantu menguatkan tulang.
- Vitamin D merangsang penyerapan kalsium.
OMEGA GUARD
- Mengurangkan inflamasi atau radang akibat sakit sendi
- Bertindak sebagai pelincir pada sendi.
Vivix™
- Merupakan agen anti penuaan di mana menjaga keanjalan struktur Disc tulang belakang dan mengurangkan risiko Slipped Disc.
- Menyokong kesihatan sendi.
- Menyokong kesihatan menyeluruh.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT & PEMBELIAN,
HUBUNGI,

NANA | 016.692.8086


CREDIT : MAZIAH JAMALUDIN (HEALTHY VITA GARDEN)

Read More

Thursday, June 12, 2014

BENEFITS OF VITAMIN E





The benefits of vitamin e for the overall good health of individuals are substantial. In particular, vitamin e is very important in healthy and proper skin care as discussed below.


Benefits of Vitamin e for Skin
In terms of skin health and skin care, vitamin e benefits are numerous. In fact, skin care products that contain vitamin e have become an essential part of healthy skin care.

Antioxidant
First of all, because of its antioxidant activity, vitamin e is vital in protecting skin cells from ultra violet light, pollution, drugs, and other elements that produce cell damaging free radicals. It is believed that vitamin e is most effective in its natural alcohol form rather than its acetate form where it is a less effective antioxidant. Watch for this in the labelling of skin care products.

Regulator for Vitamin A

The vitamin e benefits for healthy skin care also include its ability to regulate vitamin a in the body, which itself is important for healthy skin.

Anti-Aging Benefits of Vitamin E
Vitamin e added to lotions, creams, and other skin care products, as well as taken orally, plays a role in the anti-aging of skin. It helps skin look younger by reducing the appearance of fine lines and wrinkles. Also, free radicals are believed to play an important role in skin aging and therefore the antioxidant activity is quite valuable for this skin problem.

Sun Protection and Sun Burn Treatment
Vitamin e lotions provide some benefit in preventing and treating sunburns. These lotions protect the epidermis layer of the skin from early stages of ultra violet light damage. Vitamin e preparations also increase the effectiveness of sunscreens. Such lotions do not work immediately. They must be applied about 20 minutes before sun exposure in order to allow the vitamin e to be absorbed deep into the epidermis layer.

Treatment of Skin Diseases
Vitamin e can aid in the treatment of various skin diseases or skin conditions. Topical applications such as those used to treat psoriasis is one of the benefits of vitamin e. Orally ingested vitamin e can help treat erythema (a skin inflammation that results in reddish, painful, and tender lumps).

Treatment of Scars
This is one of the more controversial benefits of vitamin e. Initially, it was thought that vitamin e was very beneficial in the prevention and treatment of scarring (acne scars or surgical scars) and healing of skin from various forms of damage such as burns. Some recent research has questioned this benefit of vitamin e. In fact some studies have indicated that vitamin e creams do not help prevent surgical scarring and may actually make the scar look worse. This is in opposition to the experience of a number of individuals that claim vitamin e creams help soften the appearance of scars.

Skin Cancer Benefits of Vitamin E
One of the most important benefits of vitamin e is the prevention of skin cancer. This occurs because of its sun protection quality and of course its powerful antioxidant properties, which help reduce or prevent sun damage.

Other Vitamin E Benefits
There are a variety of other benefits of vitamin e for skin care:
  • vitamin e products help reduce the appearance of stretch marks
  • vitamin e can help prevent the appearance of age spots
  • it helps maintain the skin’s oil balance during the cleansing process
  • it reduces transepidermal water loss from skin and strengthens the skin’s barrier function
Overall for skin care, more benefit is obtained from topical application of vitamin e through creams or lotions rather than taking vitamin e orally. Skin is able to absorb natural vitamin e effectively. However, taking vitamin e orally is important for the good health of other areas of the body.
The recommended skin lotions and creams by many experts are those that contain the alcohol form of vitamin e (alpha-tocopherol) instead of the acetate form (alpha-tocopherol acetate). The acetate form does not penetrate the skin’s surface well and provides less of the benefits of vitamin e such as antioxidant activity for the skin.


Why is vitamin e important for good health?
There are several vitamin e benefits for your body. Some preliminary studies involving intakes of vitamin e higher than the daily-recommended requirement have shown that vitamin e may be useful in treating or possibly preventing:
  • menstrual pain
  • low sperm count
  • inflammation of eye tissues
  • cataracts
  • restless leg syndrome or relief from muscle cramping
  • Alzheimer’s disease
  • Parkinson’s disease
  • rheumatoid arthritis
  • asthma
  • various diabetes related complications and maybe helpful in treating and preventing diabetes itself
  • cardiovascular disease
  • prostate cancer and breast cancer
Benefits of vitamin e also include helping the body increase and regulate the levels of vitamin a in the body and as a general immune system booster, especially in older adults. Topical vitamin e might also promote good blood circulation and prevent the formation of blood clots, especially in people with diabetes.

The problem is that although it is agreed that vitamin e is a very useful and essential vitamin for humans (especially for its antioxidant activity), many of the stated benefits of vitamin e are anecdotal. There are few in depth studies available to verify some of the vitamin e benefits claims that are being made. However, there are numerous informal reports of individuals insisting significant health benefits with increased levels of vitamin e. Further scientific study will help to target specifically whether vitamin e truly does play a role in treating or preventing the conditions mentioned above.


From : http://www.healthy-skincare.com/benefits-of-vitamin-e.html

Sangat penting kan Vitamin E?
Bulan ni PROMOSI VITAMIN E, berbaloi sangat milikinya sekarang.
Sebotol mengandung 120 biji, tahan selama 4 bulan!

Ingin membuat tempahan?
NANA
016.692.8086 
Read More

PROMOSI BULAN JUN : VITAMIN E COMPLEX



Pengambilan Vitamin E secara konsisten bukan sahaja sangat baik untuk kulit dan parut, ia juga membantu anda menangani;

- Senggugut
- Bilangan sperma rendah (kesuburan lelaki)
- Radang tisu mata
- Katarak
- Sindrom restless leg atau kelegaan daripada kekejangan otot
- Penyakit Alzheimer
- Penyakit Parkinson
- Rheumatoid arthritis
- Asma
- Komplikasi pelbagai penyakit yang berkaitan kencing manis dan mungkin membantu dalam merawat dan mencegah kencing manis itu sendiri
- Penyakit kardiovaskular
- Kanser prostat dan kanser payudara

Sangat penting kan Vitamin E?
Bulan ni PROMOSI VITAMIN E, berbaloi sangat milikinya sekarang.
Sebotol mengandung 120 biji, tahan selama 4 bulan!

Ingin membuat tempahan?
NANA
016.692.8086
Read More

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah