Monday, September 29, 2014

Shaklee Motivation Rally & Sambutan Raya 2014


Assalammualaikum.
Alhamdulillah semalam telah pun berlangsung Shaklee Motivation Rally & Sambutan Raya 2014.
Seronok, memang seronok + penuh semangat & inspirasi.

Bak kata pengerusi majlis, Shaklee expect 700 orang yang hadir, tapi dalam dewan di SACC Convention Centre semalam, macam 1700 orang. FULL!! Padat dengan manusia-manusia hebat & ingin berjaya. Ramai sangat leader-leader Shaklee di kawasan Selangor/Kuala Lumpur ni sebenarnya. Bayangkan, bila dah jadi leader sahaja, income confirmlah cecah 4 angka kan?? Inspired sangat tengok seramai itu. Motivation Rally je pun, dah macam mini national conference pulak..

The best thing is.. melihat anak cucu didikan saya naik pentas terima sijil penghargaan. Rasa terbayar titik peluh bagi tunjuk ajar. Rasa puas sebab dapat bantu dorang dapat income dengan Shaklee. Ada yang suri rumah tanpa sebarang income sebelum ni, tapi lepas join Shaklee.. dah boleh ada income sendiri.... Ada yang suri rumah, buat bisnes kecil-kecilan buat tolong tolong suami, tapi bila join Shaklee, bukan lagi kecil-kecilan incomenye. Dah nak sama dengan kawan-kawan yang kerja pejabat pun!

BANGGA.
KEMBANG KUNCUP HIDUNG tengok anak cucu sendiri naik pentas. heheh

Semoga tahun depan, makin ramai lagi anak cucu saya yang mendapat pengiktirafan sebegini. Shaklee bukan sahaja tentang produk, tapi juga tentang kemanusiaan, kerohanian.. Bantu membantu dan saling berganding bahu untuk sama-sama memajukan diri, keluarga dan bangsa. Tapi bergantung juga anda mendaftar dengan siapa. ;)

Untuk mencari pandapatan sampingan yang lumayan, jom join Shaklee. Dengan sekeping hati yang tabah dan kental, anda juga boleh perolehi income 4 angka atau lebih.

NANA
016.692.8086
Your Shaklee Leader

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah