Thursday, November 6, 2014

Omega Guard untuk Pesakit Asma

Asma adalah penyakit kronik berpunca daripada kekejangan otot di cabang tenggorok yang menyebabkan saluran pernafasan bengkak dan sempit. Asma boleh dikawal dengan cara mengurangkan serangan melalui penjagaan rapi.

Malah, pakar-pakar turut menganggarkan 80 peratus daripada kematian di kalangan penghidap asma boleh dicegah jika mereka diberi pendidikan yang sempurna bagi menangani penyakit berkenaan. Walaupun ia tidak berjangkit, asma boleh diwarisi, di mana anak-anak kepada penghidap penyakit ini mempunyai risiko yang lebih tinggi.
Berdasarkan perangkaan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), terdapat lebih daripada 100 juta penghidap asma di seluruh dunia. Daripada jumlah tersebut, kira-kira satu juta adalah penduduk Malaysia dan 340,000 merupakan kanak-kanak di bawah 15 tahun.


Omega Guard Shaklee Minyak Ikan Terbaik di Dunia
Terdiri daripada 7 Asid Lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Elcosa Pentaenoic Acid),DHA (Docosa Hexaenoic Acid), EDA  menyihatkan jantung & sendi, manakala DHA penting bagi perkembangan & fungsi otak. Omega Guard dihasilkam melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan Asid Lemak Omega 3 yang bermanfaat & semulajadi, disamping menyingkirkan bahan merbahaya seperti plumbum & merkuri yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan. Satu hidangan Omega (3biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3.

Saya menyeru kepada ibu bapa di dalam dunia ini untuk memberikan Omega Guard Shaklee kepada anak mereka yang menghidap asma. Ini adalah langkah pertama untuk mengurangkan penggunaan inhaler sekaligus dapat hidup tanpanya suatu hari nanti. Tiada inhaler tiadalah steroid. Insyallah Omega Guard Shaklee membantu menangani penyakit asma anak anda.
Saya sendiri telah mengubati penyakit asma anak saya yang diwarisi dari keluarga sebelah suami. Ubat doktor dan inhaler saya kasi semasa dia sakit teruk, Omega Guard untuk maintain selepas dia bertambah sihat. Alhamdulillah, 1st and last dia masuk Hospital masa semasa umurnya 2 tahun, sekarang dah nak masuk 5 tahun. Tak pernah lagi warded selepas saya mengamalkan Chewable Vitamin C, Omega Guard dan Mealshakes untuk anak saya. Alhamdulillah. 
PROMOSI NOVEMBER 2014
BUY 6 FREE 1

BUY 2 GET 5% DISCOUNT


Untuk Tempahan,
NANA | 016.692.8086
luvfornana@gmail.com

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah