Monday, December 29, 2014

3 HARI TERAKHIR PROMOSI HEBAT SHAKLEE!!

Assalammualaikum..

Untuk yang masih tak tahu, anda masih belum terlambat nak ambil tahu dan ambil kesempatan ini untuk menikmati HARGA PROMOSI yang Shaklee berikan. 3 Item Hot untuk anda dapatkan selewat-lewatnya sebelum 31hb 12 2014.. 11:50pm. Haaa siap kasi masa lagi tu.. hehe

Apa itemnya?

Vitamin E Complex & Sustained Release Vitamin C
Haaa, Hot sangat 2 item ni. Kalau yang ada masalah jewat, jeragat, pigmentasi, parut, nak cerahkan kulit, nak kulit glowing, awet muda.. elok sangat ambil 2 vitamin ni. Kesannya bukan je untuk kulit, untuk kesihatan badan kita sekali.


Collagen Powder
Untuk collagen powder pulak special kes sikit sebab tahun depan Shaklee akan stop sementara penjualannya. Masalahnya, ramai sangat frust sebab Collagen Powder Shaklee adalah antara collagen powder yang sangat berkesan dan terbukti lebih berkesan dari yang lain. Confirmlah bila promosi gini, harganya sangat-sangat berbaloi ok. Rugi sangat buat pencinta Collagen kalau tak grab n buat stok. Expiry Date May 2016. So, anda takkan rugi, malah sangat untung sebab murah!

Kalau nak booking, ambil dan bayar masa gaji pun boleh.
Dengan saya, boleh cerita-cerita ikut keselesaan anda :)
Hubungi saya ya?

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah