Tuesday, December 30, 2014

Berpantang Tanpa Sembelit + Banyak Susu

Assalammualaikum :)

Alhamdulillah harini dapat testimoni dari loyal customer saya. Daripada nak mengandung, sampai dah mengandung dan dah bersalin makan Shaklee.

Berpantang adalah masa-masa yang sangat getir buat semua ibu-ibu. Dengan jadual yang bertukar, dengan keadaan badan yg lemah, dengan luka jahitan yang masih basah.. penjagaan rapi bukan sahaja perlu difocuskan buat bayi, malah buat si ibu juga...

Sembelit semasa berpantang memang mengerikan. Apabila tak dapat membuang dengan betul, sakitnya seperti gesaan contraction.. Pengalaman sendiri tu. Haha. So, memang mimpi ngeri. Nasib baiklah customer saya ni bersiap sedia sebelum bersalin.. dengan mengambil ostematrix.
Ostematrix untuk ibu berpantang bukan sahaja melancarkan pembuangan najis.. kalsium yang terkandung dalam ostematrix juga membantu tubuh ibu menghasilkan susu badan. Susu badan sangat bermutu tinggi dan sangat tinggi khasiatnya untuk bayi.. Selain itu, ostematrix juga membantu masalah sakit-sakit badan si ibu.

Pengambilan Set Berpantang Shaklee memang sangat digalakkan kerana sumbernya yang semulajadi tidak membahayakan ibu dan bayi.

Seronok sangat bila customer puas hati. Berbunga-bunga hati. Hehehehe

 

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah