Friday, December 5, 2014

Blog Sihat & Cantik Berwajah Baru

Assalammualaikum..

Alhamdulillah.. setelah sekian lama akhirnya Blog kesayangan saya ni berwajah baru. Menggunakan 2 warna kegemaran saya.. purple dan grey.. hehe.

Kalau ada yang membaca post ni, nak saya letakkan blog anda di dalam blog list saya.. jangan lupa tinggalkan link di ruangan komen ya?

Watermark pun ada yang baru tau!
Tapi saya masih tengah find out cemana nak guna watermark tu kalau di office. Sebab kat office takda software - software untuk grafik.. kerani lah katakan... kalau sesiapa tahu, tinggalkan komen juga ok!

Thank Youuu 😊

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah