Monday, December 1, 2014

December PROMOTION : Vitamin C & Vitamin E


Siapa tak suka kulit cantik angkat tangan!
Baik lelaki mahupun perempuan, semua inginkan kulit yang bersih, tanpa kesan jerawat atau jeragat, kulit yang mudah dijaga, tidak berminyak mahupun berjerawat sana sini. Kalau boleh, nak cantik macam artis dalam tv tuuu.... betul ke tidak? hehehehehe 

Yang berduit, selalu fikirkan jalan yang mudah. Yang cepat nampak kesan, tanpa fikirkan kesan sampingan. Cucuk sana cucuk sini, yang tegang hanya tempat yg dicucuk tu saje tau! Cepat tegang dan cepat kendur balik pula tuuuuuu.. ishhh. Yang merisaukan, takut ada kesan sampingan yang merbahaya ataupun kalau tak dicucuk dengan peralatan yang betul, tak bersih, boleh dapat jangkitan lain pulak. Alamak! takutnyaaaa.

Jom amalkan Vitamin C dan Vitamin E daripada Shaklee untuk kesan yang EXTRAVAGANZA tanpa risiko. Tanpa perlu berhabis ribuan ringgit. Sebotol Vitamin C dan Vitamin E ni tersebut, tahan 3-6 bulan! Tak perlu tiap-tiap bulan nak berhabis pun. Yang lebih menarik, bulan december ni adalam bulan PROMOSI untuk kedua-dua item niiiiiiiiii~

Kalau beli 6 percuma 1. Kalau nak beli 1 2 3 pun bolehhh. PM je ok?


[Vita C]
Menggalakkan pengeluaran kolagen
Melindungi kulit
Mencerah dan menegangkan kulit
Memelihara sistem imun tubuh

[Vita E]
Memudarkan parut jerawat dan jeragat
Mengandungi antioksida yang tinggi
Memelihara kulit dari luar dan dalam
Memelihara kesihatan kulit

Ruginyaaaa kalau tak grab set ni. 

Sangat berbaloi masa promosi ni. 

Jangan fikir2 lagi! 
Booking segera !!

Nana
016.692.8086

luvfornana@gmail.com
Your trusted SID

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah