Tuesday, December 23, 2014

Shaklee + Premium Beautiful

Assalammualaikum..

Since dah beranak 2 ni, lemak semakin degil.. bentuk badan semakin kelaut. RISAU RISAUU!! haha.
Sebagai seorang perempuan, siapa yang tak risau betul tak? 1st thing, sayang diri sendiri.. Walaupun ambil Shaklee sebagai supplement, penjagaan luaran pun penting jugak iye tak? 2nd thing, sayang suami. hahaha. gile ko tak sayang suami? :P Macam yg 1st tadi jugak, penjagaan dalaman dan luaran harus seimbang, barulah mantop.. suami sayang gitewww.. 3rd thing, confident level.. Confident level ni subjective sikit.. Macam kita pakai rantai emas baru. Walaupun bertudung, tak ada orang nampak, tapi kita tahu kita rasa cantik dengan rantai baru tu, so confident level meningkat. Sama juga macam pakai PB, siapa peduli kau pakai apa kan? Yang penting diri kita sendiri yang rasa yakin dan cantik.. tak perlu pendapat orang lain :)



So, harini adalah 1st day saya berPB + Shaklee. Consultation terbaik by my officemate (siapa nak contact number, feel free to email/wassap/sms saya ye? Semua ok, walaupun sesak napas sket nak biasakan diri hahaha. Bila pakai baju kurung, wauuuu ada ruang lebih kurang 4 inchi loose. Surprise n excited gila!!

Shaklee tetap No.1, saya tetap ambil supplement Shaklee macam biasa :)
Oh, sejak-sejak PROMOSI Vita C ni, saya ambil 4 biji Vita C sehari. 2 biji pagi, 2 biji petang..
Seronok tengok hasilnya.. pantas dan selamat. Rasa kulit semakin lembab, kesan jerawat semakin berkurang... Seronok! Seronok!!

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah