Monday, February 9, 2015

Promo February yang SUPERBEST!!

Assalammualaikum!
Sorry sangat sebab lambat update PROMO February kat blog pepel kecintaan ni. hehe. Bz apa tah ko ni nana? heheee.

Oklah, let see apa yang PROMO. Tarik nafas dalam-dalam dan hembus perlahan-lahan. Jangan terkejut ataupun murka sekiranya anda baru sahaja membeli item-item tersebut bulan lepas. hehe. Apa nak risau, boleh booking dan beli untuk kegunaan akan datang bukan? :)


Tadaaa... Ha ko! 4 item dalam PROMOSI tauuuu...
Vitalea for Children, Vitalea, Ostematrix dan Advance Joint Health Tablet.
Wauuu sangat sebab bila 4 item ni PROMO, kebanyakan set-set akan turun harga.
TAK PERCAYA? Tak perlu percaya, Email/WhatsApps/SMS/Call je saya segera, saya akan khabarkan kebenarannya. hehehe

So, Set apakah yang terlibat menjadi semakin murah?

  1. Set Kesihatan Kanak-Kanak (Asthma, Kurang Berat Badan, Selalu Sakit, Kecerdasan etc)
  2. Set Mengandung
  3. Set Menyusu
  4. Set Bersalin / Berpantang
  5. Set Kesuburan Suami Isteri
  6. Set Kesihatan Optimum
  7. Set Sendi (Sakit Lutut, Sakit Pinggang, Sakit Bahu)
  8. Set Letih-Letih (pun ada? haha. ada uols!)
  9. Set Kulit
  10. Set Menaikkan Berat Badan
Eh banyak lagi. Tak tertulis. Meh PM untuk info lanjut okay?

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah