Friday, September 11, 2015

TREND KEMATIAN TERKINI : MATI MENGEJUT


Korang ada tak kawan-kawan yang usia lebih kurang macam korang....
Tiba-tiba dapat berita, meninggal. Punca? Heart Attack.

Dulu, kalau drama-drama melayu... Heart Attack ni penyakit business man tua yang kaya-kaya. Ada berita mengejutkan lalu terkejut dan sakit dada pastu kelam kabut cari ubat pastu kelam kabut nak capai segelas air tapi tak sempat, lalu pengsan dan gelas air tu tumpah..... Betul tak? Nampak sangat kau ni banyak tengok drama nana! ahaha. Tapi betul.... dulu. Sekarang?

Muda-muda dah kena strok.
Muda-muda dah kena serangan jantung.

Makanan kat negara kita sangat mewah dengan kolestrol. Kalau tak dijaga atau dikawal, tak mustahil kita pun tergolong dalam golongan itu. Muda-muda mati mengejut. MashaAllah. Mintak dijauhkan dari kita semua. Sebab itu, pengambilan supplement itu penting bagi membantu masalah pembunuh senyap ini.


Read More

Tajaan ke Bangkok untuk ahli Shaklee!

Berita baik untuk anda yang dah lama terfikir-fikir nak jadi ahli Shaklee!

Jadi ahli Shaklee (RM69, tidak termasuk postage), anda layak untuk mendapat tajaan ke Bangkok pada tahun hadapan. Wowww. Betul ke ni? Betul....... terms and conditions applied.

Selepas mendaftar, saya akan terangkan dengan lebih lanjut berkenaan percutian PERCUMA ini. Bukan sahaja dapat percutian percuma, income anda juga minimum 4 angka tau! OOOpssss, Shaklee bukan pelaburan cepat kaya.. dont worry! :)

Info Lanjut?
cepat2 hubungi saya ye..!


Read More

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah