Friday, September 11, 2015

TREND KEMATIAN TERKINI : MATI MENGEJUT


Korang ada tak kawan-kawan yang usia lebih kurang macam korang....
Tiba-tiba dapat berita, meninggal. Punca? Heart Attack.

Dulu, kalau drama-drama melayu... Heart Attack ni penyakit business man tua yang kaya-kaya. Ada berita mengejutkan lalu terkejut dan sakit dada pastu kelam kabut cari ubat pastu kelam kabut nak capai segelas air tapi tak sempat, lalu pengsan dan gelas air tu tumpah..... Betul tak? Nampak sangat kau ni banyak tengok drama nana! ahaha. Tapi betul.... dulu. Sekarang?

Muda-muda dah kena strok.
Muda-muda dah kena serangan jantung.

Makanan kat negara kita sangat mewah dengan kolestrol. Kalau tak dijaga atau dikawal, tak mustahil kita pun tergolong dalam golongan itu. Muda-muda mati mengejut. MashaAllah. Mintak dijauhkan dari kita semua. Sebab itu, pengambilan supplement itu penting bagi membantu masalah pembunuh senyap ini.


Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah