Friday, March 11, 2016

Formula Semula Jadi untuk Pakaian yang Lebih Bersih

Fresh Laundry Concentrate


Kod Produk:00159 (2.49kg)
Anda dapat bayangkan keseronokan apabila hasil cucian bersih dan berbau harum? Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.

Tahukah Anda?
Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit - punca lazim berlakunya tindak balas alahan. Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

Sentuhan dengan bahan ini boleh merengsakan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu, ia akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan/atau sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam.
Fresh Laundry Concentrate Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain.
Keunikan Shaklee
Selamat
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Selamat untuk digunakan pada semua fabrik yang boleh dibasuh
  • Tiada bahan kimia berbahaya
Berkesan
  • Berkepekatan tinggi
  • Hanya1 auns (11.375 liter) sudah mencukupi untuk cucian muatan sederhana
  • Sesuai untuk semua suhu, termasuk air sejuk
  • Mengekalkan warna pakaian yang putih dan menjadikan pakaian berwarna lebih berseri
Mesra Alam
  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan
  • Surfaktan mudah biorosot
  • Tanpa fosfat, borat, bahan perengsa
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan
Read More

Wednesday, March 2, 2016

Promosi ESP datang lagi!

Selamat Datang bulan March!
Wahhhh kejap je dah bulan 3 kan.... pejam celik pejam celik kejap lagi kang dah nak sambut puasa dan raya. hehehehehe.

Excited sangat sejak semalam sebab sempena bulan March ni bermula lah cycle baru Shaklee. Lupakan yang dah lepas-lepas, kita mulakan hidup baru dengan semangat baru yang jitu. Gitewwwwwww.

Mesti semua dah tahu kan, bulan March ni Shaklee kasi Promosi ESP. ESP ni memang meletup-letup tau. Boleh kata dalam kebanyakan set ada ESP. Nak cantik ESP, nak sihat ESP, nak kurus ESP, mengandung ESP, berpantang ESP, menyusu ESP. Kenapa kenapa kenapa ESP ni HOT sangat sampai jadi item wajib dalam kebanyakan set??

Apa kata Doktor tentang ESP?

Haaaaa jemput baca link-link kat bawah ni kalau nak tahu lebih lanjut ya!



 

Nak beli dengan harga PROMOSI?
Cepat-cepat hubungi NANA pada nombor tertera :)
Read More

Copyright © Sihat & Cantik by Cik Puan Nana Designed by Ms.Azhafizah